Met trots presenteren wij een viertal bijzondere jazz concerten onder de naam: JAZZ & SCONES

Wij zijn vereerd dat vier toonaangevende muzikanten, samen met pianist Danny van Kessel, voor u komend seizoen in de Pianogarage optreden. Tijdens deze duo concerten op zondagmiddag, waarbij er slechts plaats is voor 20 personen, komen luisteraars meer te weten over de artiesten, hun leven en hun muziek. Om deze muzikale middag in stijl af te sluiten, serveren wij versgebakken scones met “Jazz and Scones Jam”. Een scone is net als jazz muziek in de basis simpel en puur. Toch wordt hij pas echt lekker als je er een eigen draai aan geeft; met room en jam! Kaarten á 15 euro (inclusief scones en een drankje) kunt u reserveren door een mail te sturen naar reserveren@pianogarage.nl Wij bieden ook de mogelijkheid om met korting een kaart te kopen voor alle 4 de concerten. Deze passe-partout kost slechts 50 euro.

Jazz & Scones is zondag 11 februari in de Piano Garage van 12:00 tot 14:00 met gitarist Tim Langedijk
Image

Reserveer uw kaarten

Via het formulier
Kaarten voor Jazz & Scones reserveren kan via deze website, door het formulier in te vullen. Geef het aantal kaarten op en uw e-mailadres, zodat we u kunnen bereiken. 
Let op: Wij sturen altijd een ontvangstbevestiging binnen een week. Hebt u geen ontvangstbevestiging gehad? Dan is het goed om even te mailen naar info@pianogarage.nl Het kan zijn dat de reservering niet goed is aangekomen.

Reserveren via de mail
Via reserveren@pianogarage.nl kunt u opgeven hoeveel kaarten u wilt reserveren en voor welk concert. Wij sturen altijd een ontvangstbevestiging binnen een week.